Preskočiť na obsah

15 Krásnych účesov na stužkovú pre rok 2015: Boho, Retro a iné odvážne účesy.

    V roku 2015 budeme mať všetci inú farbu vlasov. Takže predtým, ako si vyberiete farbu vašich šiat na stužkovú, musíte popremýšľať nad melírom.

    Keďže tento rok bude všetko cool, medzi najlepšími účesmi pre rok 2015 nebude žiadna teplá červeň alebo chutný med, či karamelovo a čokoládovo hnedá. Hlavnými blond odtieňmi bude platinová a najtrendovejší melír bude vo farbách popolavej blond a popolavej hnedej.

    Na konci článku máme pre Vás jedno video, ako si BOHO účesy vytvoriť.

     

    Vyčesaný účes pre dlhé vlasy

    Polovyčesané vlasy budú tento rok ešte viac à la 60-te roky a ešte viac natupírované. Takže najlepšie účesy na stužkovú budú z natupírovanych vlasov na temene, s ležérnym, až strapatým ukončením

     

    Boho copy

    Chvosty a copy sú späť v móde a sú medzi najlepšími účesmi pre rok 2015. Extra dlhé „bublinkové“ copy sa už začali objavovať aj medzi účesmi na červenom koberci. Zdobením, ktoré bude odrážať Váš individuálny štýl sa môžete postarať o to, aby aj Váš „bublinkový“ cop patril medzi najlepšie účesy roku 2015.

    Na nedávnej módnej prehliadke boli v účesoch modeliek použité aj pestrofarebné gumičky(!) či nastrihané pásy z pančuchových nohavíc(!) Takže buďte kreatívne a medzi bublinky vo vašom cope použite stuhy, farebné šnúrky, kúsky čipky, zbytky starej látky, staré náhrdelníky atď. čím docielite super trendy boho štýl – jednoducho Chic!

      Najlepšie účesy na stužkovú – krátke a odvážne

    Keďže zostrihaný bob bude tento rok ešte viac zostrihaný, medzi najodvážnejími účesmi na stužkovú pre rok 2015 bude aj symetrický bob z viacerých vrstiev a rovným zakončením.

     stuzkova_ucesy_promocie_uces_15

    Vodopádový vrkoč pre krátke kučeravé vlasy

    Pokiaľ je bob uhladený, obrys by mal mať rozstrapkanú štruktúru. To dodá účesu úžasný kreatívny kontrast!

    Krásne účesy na stužkovú pre rok 2015 – kučeravé vlasy a vlasy strednej dĺžky

    Ak Vaša maminka chce, aby ste na stužkovú mali roztomilý účes, ktorý ukáže Vaše prirodzene kučeravé vlasy – urobte to! Kučery budú jeden z najhorúcejších trendov pre rok 2015! Veľmi jednoducho vytvoríte módny nadvihnutý účes zo stredne dlhých, kučeravých vlasov tým, že vlasy zdvihnete do chvosta

     

    Návrhy účesov na stužkovú – stredne dlhé vlasy

    Akonáhle je cop uchytený gumičkou, kučery môžete upraviť rôznymi modernými štýlmi, z ktorých budú skvelé účesy na stužkovú. Zabodujú napríklad kučery v špirále alebo uloženie vlasov do jedného pružného valca s niekoľkými neposlušnými pramienkami uvoľnených po stranách tváre.


    Štýlové zdvihnuté úšesy pre stredne dlhé a dlhé vlasy

    Zapletené zdvihnuté účesy s ofinou
      Inšpirujte sa novou galériou  kde nájdete prehľad najlepších účesov na stužkovú pre rok 2015 – je plná vzrušujúcich nových trendov a nápadov, ktoré si zamilujete.