Preskočiť na obsah

Účesy na ples 2016 z dlhých vlasov.

    Pre stredoškolské dievčatá štýl dlhých  vlasov je spôsob, akým sa snažia prekonať jedna druhú v jedinečnosti oblečenia a účesu. Mladé dámy, ktoré sa snažia vyjadriť odvážne myšlienky cez ich vzhľad tie, ktoré sa prikláňajú ku klasickému štýlu odrážajúcemu sa v predstavách jemnej krásy. Mimochodom, takéto dlhé  vlasy by mali zvýrazniť Váš charakter a spojiť všetky elementy Vášho vzhľadu, zahrňujúceho vaše oblečenie, doplnky a make-up. Uvedomujúc si, že výber účesu je doslova najdôležitejším stupňom vašich príprav na spoločenskú akciu, zozbierali sme 50 rôznych účesov na ples, ktoré môžete zvažovať pre váš ples.

    Trendy dlhých vlasov 2016

    Hlavný trend je prirodzený vzhľad vo všetkom. Najtrendovejšie dlhé vlasy sú voľné a drobné rozhádzané. Rozsiahle drdole, veľké množstvo štrasov a pestrých pristrihnutých rozšírení dookola. Hocijaké opletenia zahrňujúce francúzske vrkoče sú tiež v trende. Štýlové brmbolce vzadu na hlave tiež budú súčasťou hlavného prúdu. Pre viac elegancie môžete okrášliť svoj brmbolec exkluzívnou tiarou alebo tenkými obrúčkami. Asymetrické účesy pokrývajúce jedno ucho, sú druhým trendovým riešením pre účesy na spoločenské akcie v prichádzajúcej sezóne. Všeobecne váš výčes by mal vyzerať mladý, svieži, dievčenský, viac spontánny a nie príliš praný. Pokúste sa vyberať si účesy, ktoré robia váš vzhľad príliš dospelý.



    Najveľkolepejšie spoločenské vyčesanie pre dlhé vlasy

    Nad ktorými spoločenskými vyčesanými účesmi si fantazíroval? Ak si ako ktorékoľvek priemerné stredoškolské dievča, určite si snívala svoj spôsob cez štúdium siene tieto posledné týždne predstavujúc si pomalú pieseň so svojím partnerom na tanečnom parkete. Žiadna formálna udalosť nie je kompletná bez správneho štýlu, takže čítajte ďalej o spoločenských výčesoch, ktoré vám môžu kmitať počas špeciálnej noci a uchovajte si ich.




    Účesy na ples 2016 z dlhých vlasov 2

    Pages: 1 2 3 4