Preskočiť na obsah

15 najpopulárnejších účesov súčasnosti.

    Ste typ, ktorý miluje byť trendy a mať top štýl sezóny? Ak áno, ste na správnom mieste! Nahliadnite k týmto elegantným strihom a sexy štýlom, ktoré sú najhorúcejšími práve teraz. Vieme, že tu nájdete inšpiráciu pre Vašu ďalšiu návštevu salónu.

    Kompletná ofina
    Kompletná ofina priťahuje pozornosť na výrazné oči, zatiaľ čo strhujúce červené vlny sa vyzývavým štýlom rozpínajú pod ramenami.
    Odborne zrezané vrstvy
    Odborne zrezané vrstvy prúdia vpred, obklopujúc tvár. Vytvárajú tak krátky účes, ktorý popiera vek a je roztomilo atraktívny.
    Geometrické uhly
    Vytvorte si vlastné pravidlá pre účesy! Geometrické uhly dávajú tomuto červenému odtieňu atmosféru, ktorú potrebuje k vytvoreniu jedinečného prístupu k súčasnému štýlu.
    úžasný krátky účes
    Tento úžasný krátky účes je svetlý a vzdušný, podporovaný dynamickou farbou, ktorá prispieva k efektu rozmarných, vrstvených prameňov.
    maslové blond pramene
    Dosiahnuteľné a udržateľné, maslové blond pramene sú s dlhými vrstvami štylizované k dokonalosti, ktorá priťahuje pozornosť na krk a ramená.
    Ofina zhrnutá na stranu
    Ofina zhrnutá na stranu, ktorá sa jemne dotýka lícnej kosti je hlavnou atrakciou tohto koketného bobu a okázalého červeného odtieňa.
    zosekaný strih
    Tento zosekaný strih prekypuje životom tým, že ofina a okraje účesu sa bez námahy zmiešavajú multidimenzionálnymi odtieňmi popolavej blond.
    Čokoládovo hnedé pramene
    Čokoládovo hnedé pramene namočené v karamele krásne zvýrazňujú modelkyne črty, pričom poskytujú kulisu prepracovanému štýlu.
    zubatú ofinu a bledozelený odtieň
    Náznak odtieňa je všetko čo potrebujete na pridanie dimenzie tomuto zrezanému strihu, ktorý zdôrazňuje zubatú ofinu a bledozelený odtieň na platinových prameňoch.
    odtieň cukrového jablka
    Tento odtieň cukrového jablka na uhladenom a súmernom strihu je tak sladký, že uspel pri vytvorení sofistikovaného postoja, ktoré je však už na hrane.
    Tu máme sexy vzhľad.
    Tu máme sexy vzhľad, ktorý provokuje zmysly vrtošivými prameňmi. Tie vytvárajú rušný povrch zatiaľ čo Vaša pozornosť je na tých krásnych očiach.
    elegnantný účes
    Tento elegnantný účes má klasický vzhľad s radom zlatých vrstiev. To z neho robí nepopierateľne sexy víziu rýdzeho vlasového potešenia.
    Šikmá ofina
    Šikmá ofina, ktorá padá cez čelo zvýrazňuje bohaté, mnohostranné odlesky odtieňov zlatých bobúľ. Tie dodávajú priaznivý dôraz črtám tváre.
    Popustite uzdu svojim kaderiam. Pre vytvorenie objemného vzhľadu, ktorý je nabitý energiou tejto sezóny, natočte pramene a nechajte ich voľne spustiť.
    Popustite uzdu svojim kaderiam. Pre vytvorenie objemného vzhľadu, ktorý je nabitý energiou tejto sezóny, natočte pramene a nechajte ich voľne spustiť.
    Ohnivé pramene 2016
    Dodajte Vášmu uličníckemu výzoru farebnú žiaru! Ohnivé pramene ožiaria okolie temena v štýle, ktorý je žiadaný pre rok 2016