Preskočiť na obsah

Fashion Week Loreal, Jar – Leto 2015

    Po 14tich rokoch v backstage a prvých radoch sa L’Oreal vrátil počas London Fashion Week Jar Leto 2015 a priniesol nám najnovšie vlasové trendy a detaily z top prehliadok a ich štylistov.

    [youtube id=“Ab2n3eQK9aU“ width=“600″ height=“340″ position=“center“]

    Štylista Anthony Turner

    vytvoril pre Topshop mestsky, mladistvý, nedokončený a strapatý účes. Každý look bol vytvorený pre mólo, ale ostal nositeľný. Išlo o to ,aby mali dievčatá pekne urobene vlasy, ale zároveň aby to ostali cool.

     

    Luke Hersheson

    sa pre DAKS inspiroval vlasmi z Londynskeho punkového štýlu zmiešaného s Francúzskym Barokom. Aby dosiahli tento look a  rozvírenie vlasov použili veľa objemovej peny.

    Luke Hersheson

    Anthony Turner pre Erdem

    sa inspiroval inzularnou ženou zbierajúcou botanické vzorky. Anthony vytvoril dlhé a hrubé vrkoče použitím príčeskov. Ako náhle sa tento look objavil na mole, vyzeral veľmi tajomne a pekne.

    Francúzske koloniálne ženy

    v Kambodži boli inšpiráciou pre Adama Reed. Na prehliadku Barbara Casasola použil prípravky na vlasovú textúru a dvoch vrkočov zapletených vzadu. Vlasy boli čisté a svieže s prirodzenou textúrou.

    Témou prehliadky dizajnera Ashish boli  roky 50. , 70. , psychadelik a disco. Štylista Ali Pirzadeh vytvoril ultra lesklé s pozlátkami a trblietaním.

    Anthony Turner vytvoril ľahký, letný a Kalifornsky štýl pre Peter Pilotto prehliadku. Na cestičku vo vlasoch použili prípravky na vytvorenie vzdušnosti vo vlasoch. Magicky moment prišiel, keď dievčatá chodili po mole a vlasy vyzerali vzdušne a pohyblivo.

     

    Hakaan Yildirim

    sa inšpiroval prírodou a včelou medonosnou. Johanna Cree Brown vykreslila tento štýl ako veľmi čistý, uhladený a geometricky vrkoč. Najdôležitejšie produkty na vytvorenie mokrého účesu na tejto prehliadke bol Tecni.ART Pli a Tecni.ART Glue ako aj veľmi veľa Infinium laku na vlasy.