Preskočiť na obsah

Jeseň/Zima 2016-2017 Farebné trendy + video ako sa odfarbiť na blond

    Leto nám končí jesennou rovnodennosťou, a to je dnes. Je správny čas si predstaviť trendy na jeseň a zimu.
    Čo s týka vlasov, sú dve veci, ktoré musíte vziať do úvahy: farba a spôsob akým je aplikovaná. Najprominentnejším trendom pre jeseň-zimu 2016-2017 je pravdepodobne prirodzenosť a to v blond, ale hlavne prípade hnedých odtieňov.
    V nadchádzajúcej sezóne sa objavuje zamatovo gaštanová, ktoré bude ladiť s rodinnými aktivitami, ako praženie gaštanov a leňošením pri ohni. Najsilnejšie trendy farieb vlasov pre jeseň-zimu 2016-2017 sú:

    1. Blond:

    toto Vás môže zaujať, pretože všetky odtiene blond sú pre túto jeseň a zimu viac ako prijateľné, keďže sa objavujú od odtieňov jahodovej blond po popolavú, špinavú blond a platinovú. Blond prichádza v zlatej aj matnej verzii, jasnejšej ako slnečné lúče ale aj v tmavšej šviháckej blond.

    Jeseň/Zima 2016-2017 Farebné trendy
    Jeseň/Zima 2016-2017 Farebné trendy. Blond prichádza v zlatej aj matnej verzii, jasnejšej ako slnečné lúče ale aj v tmavšej šviháckej blond

    2. Hnedá:

    Rovnako ako pri blond farbe, aj brunetky môžu nosiť svoju farbu ako si len želajú. Videli sme ju v mnohých odtieňoch, od tmavšej, takmer čiernej po svetlejšie, gaštanové zastúpenia. Zamerať by ste mali hlavne na zachovanie prirodzenosti.

    3. Čierna:

    Vlasy nemusia vždy vyzerať mäkko a pôvabne. Niekedy môžu vyzerať aj tmavo a goticky. Účes kde sú kadere stiahnuté hlboko na stranu a stočené dozadu, pôsobí ako celok krásne goticky a príťažlivo. Aj keď nevidíme toľko čiernej koľko by sme chceli, stále ostáva trendy.




    4. Ombre:

    Vyrastené korienky inej farby nikdy v minulosti neboli v poriadku, ale teraz je konečným vzhľadom pekné ombre. Tu korienky a končeky nie sú v kontraste, ale smerom ku končekom sa odtiene plynulo menia od tmavších po svetlejšie. Tento typ vzhľadu je určite skvelá voľba ak chcete účes trošku prifarbiť. Najlepšie ombre alebo farbenie je pomocou blond odtieňov, kde korienky sú špinavej blond alebo jemnej gaštanovej farby.

    5. Korienky rastú:

    Farebné kombinácie sa menia a môžeme povedať, že na mólach sme videli veľa blond a gaštanovej. Tiež sme videli niekoľko farebných konstrastov s vyrastenými korienkami, kde čierna bola na temene, ale ku koncu pramňov sa menila na blond. Rag & Bone je jedna z mnohých značiek, kde je tento trend potešením

    Jeseň/Zima 2016-2017 Farebné trendy
    Jeseň/Zima 2016-2017 Farebné trendy. Farebné kombinácie sa menia a môžeme povedať, že na mólach sme videli veľa účesov blond a gaštanovej

    Krása účesov pre jeseň 2016 je v tom ako sú vlasy stiahnuté dozadu, v pridaní detailov, v cestičkách na strane a v mnohom ďalšom. Každý malý aspekt pridáva vlasom na kráse. Každá éra so sebou prináša niečo iné, špecifické pre konkrétny rok a tento rok na mólach vidíme veľa pôvabných účesov a celkových vzhľadov.