Preskočiť na obsah

Moderné mašle vytvorené z vlasov

    Takéto účesy sú vhodné na špeciálne príležitosti ako sú ples, stužková, či ako svadobný účes, ale aj na bežné nosenie.

    Niektoré dámy ani netušia, že dokážu vytvoriť veľmi pekný doplnok priamo z ich vlastných pramienkov. Tieto moderné mašle vytvorené z vlasov na rok 2017 sú jednou z najhorúcejších noviniek a nie sú určené len pre dievčatká. Od teraz sa už dámy nemusia spoliehať na tradičné stužky a mašle.

    Honosná Mašľa Nabok.

    Rozkošný účes, ktorý sa dá vytvoriť pomocou tesného drdola na vrchu hlavy. Niektoré pramene však treba vynechať, aby sa z nich dala vytvoriť štýlová mašľa. Kráse dizajnu, ktorý môžte vidieť na fotke dodáva aj odlesk blond vlasov modelky.

    účesy na špeciálne príležitosti ako sú ples, stužková, či ako svadobný účes, ale aj na bežné nosenie_2
    Honosná Mašľa Nabok – účesy na špeciálne príležitosti ako sú ples, stužková, či ako svadobný účes, ale aj na bežné nosenie

    Utiahnutý Drdol

    Myslím si, že veľa dievčat si tento účes zamiluje. Ak sa chystáte na nejakú špeciálnu príležitosť potom by ste si mali tento štýl osvojiť. Môže to vyzerať komplikovane, no vytvorenie takejto mašle je veľmi jednoduché, vlasy si proste zatočíte do tvaru mašle na vrchu hlavy.




    Bohémska Mašľa

    Takéto štýly účesov vyzerajú veľmi žensky a unikátne. Ďalšia výhoda týchto účesov je, že ich dokáže vytvoriť každá žena.

    [button title=“Ako si vytvoriť trendy spoločenský účes“ titlecolor=“#ff0000″ description=“Zapletané účesy sú v trende. Také to účesy sa hodia na bežné nosenie, sú vhodné na dovolenku, ale kľudne s takýmto účesom môžete ohúriť na plese, alebo zapliesť hlavu partnerovi na stužkovej. “ textcolor=“#ff0000″ width=“95%“ url=“https://www.ucesy.com/1708/ako-si-vytvorit-trendy-zapletany-uces/“ urlnewwindow=“1″ bgcolor=“#ffdd9b“ align=“center“]

    Tento konkrétny účes obsahuje veľkú mašľu na vrchu hlavy a elegantné vrkoče, ktoré dodávajú tomuto účesu jeho bohémsky výzor. Tento účes vám zaručene pomôže získať pozornosť.

    účesy na špeciálne príležitosti ako sú ples, stužková, či ako svadobný účes, ale aj na bežné nosenie_4
    Bohémska Mašľa – účesy na špeciálne príležitosti ako sú ples, stužková, či ako svadobný účes, ale aj na bežné nosenie

    Mašľa z Kučeravých Prameňov

    Tento účes si môžete vybrať ak vás čaká nejaký veľký deň alebo iná špeciálna príležitosť. Tieto hnedé pramene majú krásnu vlnitú textúru a nevyžadujú veľa úprav na to aby vyzerali exkluzívne. Pár prameňov je potrebných na vytvorenie jednoduchej mašle a ostatné môžu voľne visieť.

    účesy na špeciálne príležitosti ako sú ples, stužková, či ako svadobný účes, ale aj na bežné nosenie_5
    Mašľa z Kučeravých Prameňov – účesy na špeciálne príležitosti ako sú ples, stužková, či ako svadobný účes, ale aj na bežné nosenie

    Vypnuté Vlasy

    Takéto blond vlasy dávajú človeku voľnosť vo výbere štýlu, ktorý chce nosiť. Vlasy treba začesať dozadu aby sa dala vytvoriť malá mašľa. Tento účes je dobre kombinovateľný s každodenným oblečením, ale aj niečím elegantnejším.

    účesy na špeciálne príležitosti ako sú ples, stužková, či ako svadobný účes, ale aj na bežné nosenie_6
    Vypnuté Vlasy – účesy na špeciálne príležitosti ako sú ples, stužková, či ako svadobný účes, ale aj na bežné nosenie

    Preklad: Emma Jaboreková