Preskočiť na obsah

Polodlhé účesy, účesy a strihy strednej dĺžky 51 inšpirácii.

    51 účesov a strihov strednej dĺžky pre polodlhé účesy – pokračovanie

    46. Západ slnka

    Ako by vyzeral západ slnka na stredne dlhých vlasoch? Tento look s tónovaným efektom je perfektonou odpoveďou. Zastrihnuté konce odhaľujú časť tváre.

    Účes Západ slnka
    Účes Západ slnka

    @seangodard

    47. Ombre

    Aby ste naozaj dosiahli tento ombre účes, potrebujte veľmi husté vlasy. Vlasy sú štýlovo navstvené. Farba je jednoduchá tmavo-hnedá. Jej krása sa však nedá ignorovať.

    Ombre
    Ombre

    @maria_fialko_v_barlyhair

    48. Rovná cestička v strede

    Rozdelený rovno v strede, tento strih je pre všetky blondínky, ktoré chcú jednoduchý štýl. Nebudete potrebovať kučery, keďže na dosianutie tohto účesu stačí rovná dĺžka. Špecialitou tohto look-u je použitie skvelej farby na perách.

    Rovná cestička v strede
    Rovná cestička v strede

    @hairbykimtran

    49. Všetky farby dúhy!

    Tento účes strednej dĺžky nie je žiadnym trikom. Je príjemné dívať sa na 1. intenzívne farby, 2. oddelenú časť na vrchu a nakoniec, na veľkú zapletenú časť v strede. Toto všetko robí tento účes mladistvým a veselým, s ktorým sa hneď stotožníte.

     účes mladistvým a veselým
    účes mladistvým a veselým

    @stylistricardosantiago

    50. Z polovice zapletený

    V každej časti tohto výtvoru sa ukrýva. Tak ako hypnotizujúce umelecké dielo, aj tento účes sa musel dostať na náš zoznam, pretože je jednoducho pastvou pre oko. Nádherná, majstrovská zmes farieb zapletená v dokonalom účese. A áno, aj si vyžaduje trochu snahy.

    Účes Z polovice zapletený
    Účes Z polovice zapletený

    @stylistricardosantiago

    51. Pseudo blond

    Chcete si zachovať svoju blond farbu, ale chcete aj kúsok jedinečnosti? Veľké vlny týchto stredne dlhých vlasov jednoducho musíte skúsiť. Zmes čiernej a hnedej balayage mu proste ide.

    Pseudo blond
    Pseudo blond

    @hair_by_cheri

    Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11