Preskočiť na obsah

15 SÚČASNÝCH NAJHORÚCEJŠÍCH ÚČESOV

    Ste typ, ktorý miluje byť trendy a chce mať štýl sezóny? Ak áno, prišli ste na správne miesto. Nahliadnite do týchto chic strihov a sexy účesov, ktoré sú tými najhorúcejšími práve teraz. Sme si istý, že práve tu nájdete inšpiráciu pre Vašu ďalšiu návštevu kaderníctva.

    Buďte osudovou ženou s maslovo blond prameňmi expertne tvarovanými do plných vĺn, ktoré kričia va-va-voom!

    maslovo blond
    maslovo blond

    Tento strieborný odtieň je na “zafarbenie”, najmä ak sa spojí s mixom vypnutých prameňov a rozstrapatených vrtiev, ktoré zvýrazňujú tento zaujímavý štýl.

    strieborny odtien
    strieborny odtien

    Vypracované vlny, krásne zvýraznené zlatými tónmi umelecky vnesenými metódou balayage, ktoré sa prelievajú celou dĺžkou hrivy.

    Vypracovane vlny

    Toto leto buďte žiadanejšou s krátkym zostrihom a výraznou, do špicata strihanou ofinou, ktorá je počas tejto sezóny v kurze… a určite bude v kurze aj naďalej!

    s kratkym zostrihom
    s kratkym zostrihom

    Gaštanové pramene sú vytesané do sofistikovaného účesu, doplneného ofinou zhrnutou na stranu a uhlovým akcentom pre zýraznenie lícnych kostí.

    Gastanove pramene
    Gastanove pramene

    Keď čokoládové a zlatohnedé pramene padajú pod ramená, vytvárajú tak vynikajúce rámevanie rysov tváre. Je to jednoduché a očarujúce.

    zlatohnede pramene
    zlatohnede pramene

    Strih, strih, hurá! Ukrdanite svetlá reflektorov týmto krátkym strihom, ktorý je vrstvou po vrstve.zvýraznený pulzujúcimi medenými tónmi.

    medenymi tonmi
    s medenymi tonmi

    Dodajte Vášmu krátkemu strihu trochu zábavy. Tento asymetrický strih odhalí lícnu kosť, zatiaľ čo na druhej strane padajú pramene v perfektnom tvare.

    asymetrický strih
    asymetrický strih

    Priamo zastrihnutá ofina a vzdušné vlny po ramená sú nabudené hrou červených, karamelových a jantárových tónov.

    09 Priamo zastrihnutá ofina

    Nádherný bob! Ak dodáte tomuto strihu širokú paletu červeno-blonďavých odtieňov, mäkké vlny po bradu budú prežiarené výraznými farbami.

    Nádherný bob
    Nádherný bob

    Vyzdobte sa bobom po dĺžku ramien zvýraznený čerešňovými odtieňmi, ktoré vyzdvihujú príliv a odliv jemných vĺn lemujúcich tvár.

    odliv jemných vĺn
    odliv jemných vĺn

    Geometrický strih s objemom v korune je skvelým základom pre túto hravú kombináciu gaštanových a uhľovo-čiernych odtieňov.

    Geometrický strih
    Geometrický strih

    Vitajte v krajine temna. Pramene vo farbe espresso sú skvelým doplnkom pre svetlejšiu pleť. Poskytujú výrazný kontrast, ktorý je jednoducho nádherný.

    Pramene vo farbe espresso
    Pramene vo farbe espresso

    Ofina do očí v tomto platinovom strihu je veľmi atraktívna a zvýrazňuje črty modelky. Vytvára tým sladký a vycibrený účes.

    platinovom strihu
    platinovom strihu

    Podráždite textúrou! Povznášajúci krátky strih ponúka hojnosť objemnej textúry ktorá definuje tento divoký štýl.

    krátky strih
    krátky strih