Preskočiť na obsah

Pánske Véčkové účesy na rok 2017 pre mužov aj chlapcov.

    Chceli by ste zmeniť účes ale došli vám nápady? Monotónne účesy vyzerajú príliš nudne a vy potrebujete niečo, čo upúta pozornosť.

    Pred rokmi by si nikto nepomyslel, že trendy mužských účesov budú také premenlivé. Kaderníci dnes dokážu vytvoriť z vašich vlasov pôsobivé umelecké diela, nech už majú akúkoľvek dĺžku. Vykašlite sa na lacné a jednoduché strihy, osvojte si nový účes, ktorý zaručene zaujme.

    V-čkové Účesy Pre Pánov Na Rok 2017
    V-čkové Účesy Pre Pánov Na Rok 2017

    Strapatý Kužeľovitý V-čkový Strih.

    Keďže v-čkové strihy môžu mať viaceré varianty, máte šancu vybrať si z nich svoj obľúbený. Pri tomto strihu boli vlasy vzadu elegantne skosené pomocou strojčeka, postupne dorastajúce vlasy smerom nahor robia tento strih unikátnym. Takýto zaujímavý strih si od vášho kaderníka vyžaduje určitú profesionalitu

    Strapatý Kužeľovitý V-čkový Strih
    Strapatý Kužeľovitý V-čkový účes. Pri tomto strihu boli vlasy vzadu elegantne skosené pomocou strojčeka

    V-čkový Strih Pod Dlhými Vlasmi.

    V tomto účese je v-čkový strih skombinovaný s peknými dlhými vlasmi. Dlhé vlasy sú zviazané dohora aby tento zaujímavý obrazec vynikol. Takýto drobný ale napriek tomu veľmi zaujímavý detail vie dodať šmrnc aj tomu najnudnejšiemu účesu. Takže ak cítite potrebu zmeny účesu kontaktujte svojho holiča.

    V-čkový Strih Pod Dlhými Vlasmi
    V-čkový Strih Pod Dlhými Vlasmi. zaujímavý detail vie dodať šmrnc aj tomu najnudnejšiemu účesu.

    Kučeravý V-čkový Strih.

    Čo spôsobuje jedinečnosť tohto účesu? Je tu viacej faktorov, ktoré ho robia super módnym a štýlovým, napríklad blond odtieň na vrchu alebo kreatívny vyholený pásik na boku hlavy. K napodobeniu tohto účesu potrebujete mať husté kučeravé vlasy ako väčšiny afroameričanov. Prirodzená štruktúra tohto strihu je naozaj okúzľujúca.

    Kučeravý V-čkový Strih
    Kučeravý V-čkový Strih. K napodobeniu tohto účesu potrebujete mať husté kučeravé vlasy




    V-čkové Majstrovské Dielo.

    Ak potrebujete účes, s ktorým chcete vyniknúť v dave, dobre si pozrite tento obrázok. K získaniu tohto účesu potrebujete ostrý v-čkový strih s vlasmi na vrchu. Boky sú ostrihané holiacim strojčekom. Vlasy zozadu vyzerajú fantasticky a isto upútajú pozornosť. Keď sa vám páči tento štýl, nebojte sa ho vyskúšať!

    V-čkové Majstrovské Dielo
    V-čkové Majstrovské Dielo. K získaniu tohto účesu potrebujete ostrý v-čkový strih s vlasmi na vrchu

    V-čkový strih s copíkom.

    Tu by mali byť vlasy dostatočne dlhé na vytvorenie malého copíku. Mužské copíky sú už teraz dosť populárne a ostanú v móde ešte dlhú dobu. Copík leží na zaoblenom podstrihu. Boky sú oholené, len vzadu je vystrihnutý v-čkový tvar. Tento účes môžete kombinovať s dlhou aj krátkou bradou.

    V-čkový strih s copíkom
    V-čkový strih s copíkom. Tento účes môžete kombinovať s dlhou aj krátkou bradou.

    Ulízaný V-čkový Strih.

    Pre tento účes potrebujete dlhšie vlasy na vrchu hlavy. Dlhý vrch vám poskytne váš obľúbený efekt. Podstrih má rôzne dĺžky, ktoré tvoria nasledujúce čiary, ktoré vedú cez hlavu. Je to moderný štýl, ktorý môže nosiť každý trendsetter. Po získaní tohto účesu si pripravte vlasové doplnky na ulízanie vrchu.

    Ulízaný V-čkový Strih
    Ulízaný V-čkový Strih. Po získaní tohto účesu si pripravte vlasové doplnky na ulízanie vrchu.




     Preložila Ivana Turnerová (ivqa.turnerova@azet.sk) 
    a Emma Jaboreková (ejaborekova@gmail.com)