Preskočiť na obsah

Najlepšie účesy z odtieňov fialovej pre tento rok – pristanú každému.

    Fialové vlasy sú IN, dámy!
    Ako jedna z mála módnych farieb, ktoré dokážu skutočne zmierniť akýkoľvek tón pleti, fialové farby a odtiene vlasov sú módne, krásne a ľahšie dosiahnuteľné, ako si myslíte. Táto kolekcia vám ukáže rôzne nápady na fialové vlasy a účesy. Veríme, že si nájdete svoj obľúbený. Príjemné farbenie a zmenu účesu.

    Fialová Romantika

    Fialová romantika - ucesy s nadychom fialovej
    Fialová romantika – účesy s nádychom fialovej

      Q&A with Style Creator Amber Archibeque Hairstylist @ D’ambrosio Design Hair Studio in Albuquerque, NM

    Ako by ste opísali tento účes, a čo sa vám na ňom páči?

    Je to účes ktorý je vyzývavý, ale má romantický vzhľad. Na tomto účese je úžasné ako bezproblémovo prechádza tón do tónu a aké živé sú farby!

    Aké produkty odporúčate pre vytvorenie a udržianie tohto účesu?

    Použila by som Toni&Guy Ochranný sprej pre fénovaní vlasov (Heat Protection Mist) 150 ml a Toni&Guy Sprej pre zvýraznenie vlnitých vlasov (Spray Gel For Curls) 150 ml. Môžete použiť niektorý zo suchých šampónov napríklad Loreal Professionnel Pro fesionálny suchý šampón pre všetky typy vlasov (Morning After Dust) 200 ml pre dlhšiu životnosť tónovania a pružnosť účesu!

    Pre aký typ klienta by ste odporučili tento vzhľad?

    Ľudia majú tendenciu mať strach že by vyzerli takto, ale myslím, že vyzerajú skvelo na každom tóne a type vlasov, pokiaľ je nositeľný. Tento vzhľad je ideálny pre niekoho, kto rád trávi čas v salóne a má peniaze.

    Fialová do pramienkov vlasov

    Fialová v pramienkoch - účesy s nádychom fialovej
    Fialová v pramienkoch – účesy s nádychom fialovej

    Q&A with Style Creator Sara Bierman Hairstylist @ LUXE Salon in Appleton, WI

    Ako by ste opísali tento účes, a čo sa vám na ňom páči?

    Je to jemný, ale zaujímavý spôsob, ako oživiť farbu účesu. Nie všetci nemusia mať komplet fialové vlasy, je to zujímavý spôsob, ako byť trendy, moderná a IN.

    Aké produkty odporúčate pre vytvorenie a udržianie tohto účesu?

    Pre styling som použila prípravky od značky Redken Root Lift do vlhkých vlasoch ku korienkom, Redken Align na konce, rovnako ako Pureology Hydrate Shine Max.

    Pre aký typ klienta by ste odporučili tento vzhľad?

    Myslím, že je to skvelý spôsob pre toho, kto by chcel niečo iné, ale môže mať určité obmedzenia kvôli práci a podobne. Je to jednoduchý a jemný spôsob, ako pridať do vlasov určitý rozmer. Mám pocit, že pridanie fialovej s inými odtieňmi a osvetlením funguje dobre s väčšinou tónov pleti, pretože pôsobí harmonicky.