Preskočiť na obsah

Účesy na leto. Objemné helmy & účesy 80-tych rokov

    Toto je pravdepodobne najluxusnejší trend účesov pre leto 2017 – veľké, objemné drdoly, alebo polodrdoly.

    Staviť na veľkosť (hlavne na temene) je skvelý spôsob ako túto sezónu zaujať. Predveďte svoju bombastickú osobnosť tým, že siahnete po tupírovacom hrebeni, laku v spreji a vyrazte do mesta. Úžasné je, že túto sezónu máme k dispozícii rôzne druhy objemných štýlov, čisté a hladké vzhľady ako aj trošku chaotické a mierne neupravené.

    Objemné helmy & účesy 80-tych rokov
    Objemné helmy & účesy 80-tych rokov

    Na prehliadke Anny Sui vytvoril stylista Garren nádherný efekt v štýle 60-tych rokov pomocou množstva ofín na stranu a objemom na temene. Na prehliadke Phillipa Lima sme videli podobné tendencie, ale účesy boli viac strapaté s množstvom uvoľnených prameňov.

    Neprehliadnite: Účesy pre túto sezónu Jar/Leto -Trendy

    Naopak, kaderník Duffy pracujúci pre Topshop Unique priniesol roky 80-te tým, že vlasy modeliek dal na jednu stranu a vlasy na temene natupíroval až sa týčili k nebesiam. Na prehliadke Reem Acra sa všetok objem nachádzal v copoch, ktoré boli až divoko kučeravé – čo je tiež jedným z trendov pre rok 2017.

    Objemné helmy & účesy 80-tych rokov
    Objemné helmy & účesy 80-tych rokov

    Nakoniec, u Gucciho bol objem tak veľkolepý ako móda samotná, najmä vďaka kaderníkovi Yadimu. Mnoho modeliek malo natupírované a zvlnené ofiny. Jedna mala kučeravé vlasy tak objemné, až vyzerali ako parochňa.