Preskočiť na obsah

Účesy na leto. Cestička na stranu a stred je späť!

    Cestička na stranu je späť!

    Cestička na stranu a cestička na stred sa chvíľu tešili rovnakej obľube a samozrejme, cestička na stred je tiež jedným z trendov pre rok 2017. Napriek tomu, cestička na stranu pomaly vytláča svojho súpera z predvádzacích mól množstvom čistých, elegantných príkladov tohto vzhľadu.
    Túto sezónu môžme vidieť mäkšiu verziu tohto vzhľadu spolu s nízkym copom, ako napríklad na prehliadke Dries Van Noten vytvoreným Samom McKnightom.

    Neprehliadnite: Účesy pre túto sezónu Jar/Leto -Trendy

    Lanvin a Luis Vuitton to dali približne 50/50, kde niektoré modelky mali cestičku na stranu a niektoré na stred. Salvatore Ferragamo spároval cestičku na stranu s vejúcimi dlhými vlasmi a trochou gélu na temene, aby sa zabránilo nechcenému pohybu.
    Elegantné cestičky na stranu sme videli tiež na mólach Balmain, Jil Sander a Prada.

    Cestička na stranu je späť
    účes s Cestičkou na stranu je späť

    Cestička na stred

    Ako sme už spomenuli, cestička na stranu je stále jedným z trendov pre sezónu jar/leto 2017 – ak ste len minulý rok zmenili spôsob akým nosíte cestičku vo vlasoch nebojte sa, že to budete musieť opäť meniť. Kombináciu oboch štýlov sme videli na množstve prehliadok.

    Cestička na stred je jemnejšou verziou a nesie v sebe atmosféru 70-tych rokov. Ak ste ho zatiaľ neodkúšali, kľudne ostaňte pri cestičke na stranu. Jej popularita ešte porastie.

    Neprehliadnite: Účesy na leto. Objemné helmy & účesy 80-tych rokov

    Na mólach Christiana Siriana a Thierriho Muglera pôsobili dlhé a elegantné vlasy s cestičkou na stranu vážnejšie. Superelegantná bola na mólach Davida Koma a Tibi, kde vlasy modeliek boli stiahnuté do tesného copu.
    U Rag & Bone, kaderník Orlando Pite nechal vlasy modeliek ľahké a vlnité, v štýle voľného ducha 70-tych rokov. Jill Stuart bol niekde medzi elegantným a uvoľneným s ostrou cestičkou na stred, ale s prameňmi padajúcimi poza ramená.
    Na mnohých mólach sme videli ako kaderníci striedajú cestičku na stred s viac výnimočnými voľbami. To sa dialo na mólach Chloe, Nicole Miller a Mulberry.

    Cestička na stred
    účes s Cestičkou na stred