Preskočiť na obsah

7 trendov a 21 účesov, ktoré sú aktuálne top.

    Teraz prišiel čas, aby sme tie najlepšie trendy účesy z New Yorku, Londýna, Milána a Paríža aj sami vyskúšali. Ak hľadáte inšpiráciu na nový účes, móla priniesli množstvo nádherných trendov.

    Túto sezónu ostali veľkým hráčom vlasové doplnky. Stylisti nám vrátili niektoré naše obľúbené kúsky do účesu z minulosti. Rozstrapatené pramene boli populárne minulú sezónu a tento účesový trend pokračuje aj do jesene 2018. Na mnohých prehliadkach boli modelky poslané na móla s vlasmi „akoby som práve vstala z postele“. Na druhom konci spektra boli modelky, ktoré mali účesy priam vyžehlené. Tu vládli uhladené, na stranu zhrnuté vlasy a tzv. mokrý look.

    Fanúšikovia retro si určite radi vypočujú, že na mólach bolo aj pár spomienok na minulosť, ktoré sa netýkali len doplnkov. Téma účesov 60-ich rokov bola evidentná na niekoľkých mólach. Zatiaľ čo na iných sa rozhodli premietnuť skvosty dávnych dekád romantickými, vintage dvihnutými účesmi. Prehliadky, ktoré sa rozhodli staviť na dvihnuté účesy nenechali nič na náhodu a poriadne sa predviedli. Vytvorili nový level účesov, ktoré šli ďaleko za obyčajný cop.

    Pozrite 7 trendov a 21 účesov, pre jeseň 2018 ktoré chcem vyskúšať.